Όπως είδαμε χθες καλεσμένος στο Καλοκαίρι Yes βρέθηκε ο Μπο ο οποίος και αναφέρθηκε στη προδοσία της Καρολίνας Καλύβα στο Survivor All Star με τον Μάριο Πρίαμο .Πιο συγκεκριμένα είπε «Εγώ θέλω να σου πω και μπράβο σου, στο έχω πει κι εκτός νομίζω, δεν είμαι σίγουρη. Δεν είχες προκαλέσει, αλλά παρόλα αυτά, επειδή έτσι το έφερε η κατάσταση και το άλλο πρόσωπο είχε βήμα στην τηλεόραση, ουσιαστικά εκτέθηκες. Σε εκθέσανε κάποιες καταστάσεις, αλλά ήσουν αξιοπρεπέστατος».
Τότε, ο Μπο της απάντησε: «Το διαχειρίστηκα όπως θα το διαχειριζόμουν και χωρίς την τηλεόραση. Το καλό σε όλη αυτή την κατάσταση είναι ότι το κοινό ξαναθυμήθηκε τι άνθρωπος μπορεί να είναι αυτό το παιδί. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να πω ότι κέρδισα ή έχασα κάτι. Απλά εκτέθηκα και με ξαναθυμήθηκαν».
Σχετικά με το αν έχει συγχωρήσει την Καρολίνα Καλύβα ο Μπο απάντησε: «Δεν είμαι Θεός για να συγχωρήσω τίποτα. Δεν κράτησα ποτέ κακία. Για να συγχωρέσει κάποιος πρέπει να νιώσει και κακία. Δεν το ένιωσα αυτό το πράγμα. Ένιωσα ότι πέρασε κάτι και δεν ακούμπησε».







