Η τρανς ηθοποιός Φένια Αποστόλου που έπαιξε στην Επίδαυρο εξομολογείται : ” Bγήκε ένα δημοσίευμα κανιβαλισμός ” !!!

Όπως είδαμε η Φένια Αποστόλου πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο αφού ήταν η πρώτη τρανς ηθοποιός που έπαιξε στην Επίδαυρο και πιο συγκεκριμένα το περασμένο Σαββατοκύριακο στη παράσταση ” Φιλοκτήτης ” . Η ίδια λοιπόν χθες βρέθηκε στο Καλοκαίρι Yes Και είπε τα εξής

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Θα μπορούσε βέβαια να μην είχε συμβεί και ποτέ. Αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος δε μου έκανε αυτή την πρόταση και δεν είχε αυτό το όραμα, να παίξει αυτόν τον ρόλο μια τρανσέξουαλ ηθοποιός… Που δε με ήξερε προσωπικά, το είχε οραματιστεί έτσι, ρώτησε, έμαθε, κάναμε ένα meeting και έγινε τελικά. Είναι κάτι που γίνεται πρώτη φορά, είναι αιρετικό για την ελληνική κοινωνία, είναι λογικό να ακουστεί. Δε μπορεί κάποιος να ξέρει όλο το βιογραφικό και την πορεία μου. Καλλιτεχνικά είναι 100% δικαιολογημένο το ότι βρίσκομαι εγώ εκεί. Αισθάνομαι πραγματικά ευτυχής γι’ αυτό», εξομολογήθηκε η Φένια Αποστόλου.

«Είχα άγχος όπως έχω κάθε φορά που βγαίνω στη σκηνή. Είχα προετοιμαστεί όμως πολύ καλά. Από την αγωνία μου, όταν ξεκινήσαμε πρόβες και κάναμε πρώτη ανάγνωση, είχα μάθει ήδη όλα μου τα λόγια απ’ έξω. Ήθελα να είμαι όσο πιο πολύ έτοιμη. Είμαι εργασιομανής και τελειομανής. Έχω ξαναπαίξει στην παλιά μου ζωή στο Αρχαίο Θέατρο Άργους. Ένιωθα ότι είχα πολύ μεγάλη ευθύνη και απέναντι στην κοινότητα»


Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έχουν γραφτεί για την ίδια, η Φένια Αποστόλου είπε: «Υπήρξαν κάποια σχόλια αρνητικά. Εντάξει, στα social o καθένας εκφράζεται όπως ξέρει και όπως θέλει. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό. Πρόσφατα βγήκε ένα δημοσίευμα σαν κανιβαλισμός στο πρόσωπό μου, χωρίς να είναι καμιά τρομερή ανακάλυψη για μένα γιατί μόνη μου έχω μιλήσει γι’ αυτό. Έχει να κάνει με μια απάντηση σε ερώτηση που μου είχαν κάνει σε συνέντευξη για τον ρόλο που είχα κάνει σε μια ταινία όπου υποδυόμουν μια σεξεργάτρια και με ρώταγαν για τα κοινά που έχω με τον ρόλο μου».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ