Γιώργος Πατούλης : Aποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής !!!

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Νίκου Χαρδαλιά από τη ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής και τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο νυν περιφερειάρχης απέσυρε την υποψηφιότητά του.

Ο Γιώργος Πατούλης αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής μετά την ανακοίνωση ότι με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς. Σε λίγο αναμένεται δήλωση του Γιώργου Πατούλη.

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, είχε εμφανιστεί σίγουρος πως ο Γιώργος Πατούλης θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού και του κόμματος για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Χαρδαλιά.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για τον Γιώργο Πατούλη, ο κ. Μαρινάκης είπε πως παρά τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, η προσφορά του τόσο στο κόμμα όσο και στην αυτοδιοίκηση είναι σημαντική. «Είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού και του κόμματος» υπογράμμισε.

Σημείωσε πως οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Γιώργου Πατούλη θα συμπεριληφθούν στο νέο εγχείρημα με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά.

Επίσης, ο Παύλος Μαρινάκης γνωστοποίησε πως το αμέσως προσεχές διάστημα ο Χαρδαλιάς θα παραιτηθεί των υπουργικών καθηκόντων του για να τρέξει την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής.

Σημειώνεται πως με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώθηκε το πρωί ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως μετέδωσε το Newsbomb.gr, Ο Νίκος Χαρδαλιάς έλαβε το «γαλάζιο» χρίσμα κατά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου το μεσημέρι της Κυριακής με τον Σταύρο Παπασταύρου και τον Γιάννη Μπρατάκο το μεσημέρι της Κυριακής.

Επισημαίνεται πως ο υποψήφιος πλέον περιφερειάρχης επέστρεψε από την επιθεώρηση των συστημάτων πυρασφάλειας σε στρατόπεδα και μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Μάλιστα, ο εκλεκτός της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, την Τρίτη, 1 Αυγούστου.

Πηγή newsbomb.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ