Hλίας Γκότσης : ” Eίχα κάποια προβλήματα υγείας που με δυσκόλεψαν σε μικρότερη ηλικία ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ και στο Γιώργο Πράσινο παραχώρησε συνέντευξη ο Ηλίας Γκότσης και αναφέρθηκε στο αυτοάνοσο σε μικρότερη ηλικία αλλά και στα παιδικά του χρόνια .Πιο συγκεκριμένα είπε

«Είχα κάποια προβλήματα υγείας που με δυσκόλεψαν σε μικρότερη ηλικία. Αντιμετώπισα ένα αυτοάνοσο, το οποίο ήθελε συνεχή φροντίδα. Είχα συνεχή παρακολούθηση από γιατρούς και με τη βοήθεια των γονιών μου, το άφησα πίσω», αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του Survivor all Star και συνέχισε για την παιδική του ηλικία:

«Είμαι το κλασικό παιδί που έχει μεγαλώσει με τους παππούδες και τις γιαγιάδες. Οι γονείς μας δούλευαν συνεχώς. Μου έλειψαν τα κυριακάτικα τραπέζια που κάθεται όλη η οικογένεια μαζί. Είμαι όμως, τυχερός που έχω παρέα τα αδέρφια μου. Θα ευχαριστώ την αδερφή μου για πάντα, που μας άντεξε δύο αγόρια. Ήταν η ώριμη της οικογένειας που πάντα μας πρόσεχε και μας συμβούλευε. Ο αδερφός μου είναι και συνέταιρός μου».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ