O Άκης Παυλόπουλος αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό : ” Φεύγουμε ομαδικώς σήμερα ” !!!

Όπως είδαμε χθες ο Άκης Παυλόπουλος και ο Δημήτρης Οικονόμου στον ΣΚΑΙ έριξαν αυλαία και έδωσαν ραντεβού στις 28 Αυγούστου . Μάλιστα ο Άκης Παυλόπουλος είπε τα εξής «Βάλε το καλοκαιρινό φόντο. Αυτό περιμέναμε πως και πως. Σήμερα μία και καμία, όχι μόνο για εμάς. Ο Δημήτρης έχει φύγει ήδη εδώ και μία εβδομάδα και ξεκουράζεται, φεύγουμε κι εμείς, φεύγουν κι οι επόμενοι. Φεύγουμε ομαδικώς σήμερα να πάμε να πάρουμε μία ανάσα. Από εμάς καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, να είστε προσεκτικοί.
Ραντεβού στις 28 Αυγούστου και θα είμαστε όλοι στη θέση μας. Καλή σας ημέρα κι ευχαριστούμε πάρα πολύ» είπε ο Άκης Παυλόπουλος στο κλείσιμο.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ