Ο Ηλίας Γκότσης για τα unfollow μετά το Survivor All Star : ” Δεν είναι θέμα εκδίκησης αλλά …” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ και στο Γιώργο Πράσινο παραχώρησε συνέντευξη ο Ηλίας Γκότσης ο οποίος και αναφέρθηκε στα unfollow που έκανε μετά το παιχνίδια στην Εύη Σαλταφερίδου και στον Ηλία Μπόγδανο .Δείτε τι είπε και παρακάτω :

Κάτι συνέβη όμως μέσα στο παιχνίδι, καθώς με την αναχώρησή σου από τον Άγιο Δομίνικο έγινε viral το unfollow που έκανες στην Εύη Σαλταφερίδου και τον Ηλία Μπόγδανο.

«Όντως έγινε μεγάλος ντόρος, γι’ αυτό και τώρα που πέρασε λίγος καιρός, δεν έχει νόημα να το ανακυκλώνουμε. Σημασία έχει ότι κάποιες συμπεριφορές με στεναχώρησαν και το είχα πει κιόλας. Έτσι είμαι εγώ. Δεν είναι δικαιολογία ότι επειδή είσαι μέσα στο παιχνίδι αλλάζεις κατά βούληση τον χαρακτήρα σου.

Θέλεις από πρότερο αθλητικό βίο, λατρεύω το fair play, είτε μέσα στα γήπεδα είτε- κυρίως – στην ίδια τη ζωή. Όπως είμαι στην καθημερινότητά μου, έτσι ήμουν και μέσα στο παιχνίδι».

Έχεις μιλήσει ή έχεις συναντήσεις τους “πρώην” φίλους σου;

«Μόνο με την Εύη μίλησα όταν βγήκε».

Δεν ρίχνεις νερό στο κρασί σου;

«Όταν γίνεται ένα unfollow, έχει γίνει πρώτα μέσα σου και μετά το κάνεις στα social media. Δεν είναι θέμα εκδίκησης αλλά είναι σαν μια σφραγίδα ότι κάτι έσπασε. Επίσης, θέλω να ακολουθώ άτομα με τα οποία έχω επαφή, τα αγαπώ και με ενδιαφέρει το τι ανεβάζουν».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ