Μαρία Μενούνος – Η συγκινητική ανάρτηση για την κόρη της : ” H Aθηνά ήρθε την ώρα που ο Θεός ήθελε για εμάς ” !!!

Το πρώτο τους παιδί κρατούν στα χέρια τους η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο, οι οποίοι έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε ανάρτηση για το χαρμόσυνο γεγονός και δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου ποζάρει και ο πατέρας της ως ευτυχισμένος πλέον παππούς.

«Οι κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης μπήκαν στο παιχνίδι αφού η υπογονιμότητα ήταν ξεκάθαρη. Στη συνέχεια, η ζωή άλλαξε με τους όγκους του εγκεφάλου για εμένα και την μητέρα μου. Τα πράγματα επιβραδύνθηκαν λίγο. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε, αλλά η ώρα προφανώς δεν ήταν κατάλληλη.Ο Θεός είχε ένα σχέδιο. Πάντα λέω υπομονή και πίστη. Η Αθηνά ήρθε την ώρα που ο Θεός ήθελε για μας. Και ο παππούς δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος, την λατρεύει. Είναι το αγαπημένο μου πράγμα που βλέπω τώρα. Ο μπαμπάς μου και η κόρη μου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της η Μαρία Μενούνος.

Πηγή zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ