Σαμαράς για Παπαγεωργίου : ” To έχει η μοίρα της να την ταυτίζουν με την Καγιά ” !!!

Όπως είδαμε χθες στη κάμερα του Καλοκαίρι Yes μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς ο οποίος και αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά σχέδια που συζητάει αλλά και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου . Πιο συγκεκριμένα είπε


“Είμαι τώρα 1μιση χρόνο που δεν κάνω κάτι τηλεοπτικά. Μιλάω για κάποια πράγματα που δεν μπορώ να πω αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω τελικά. Πρωινή εκπομπή δεν θα ήθελα να κάνω, ούτε να είμαι σε πάνελ. Νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει, δεν μπορώ να είμαι ο κακός της παρέας. Μόνο αν παρουσίαζα κάτι, ναι δεν θα είχα πρόβλημα”
, ανέφερε αρχικά.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Σχετικά με την Βίκυ Καγιά και το Shopping Star επισήμανε: “Πω πω τι πάθαμε… Είναι το “γραμμένο” της Ηλιάνας να γίνεται όλο η ταύτισή της με την Βίκυ Καγιά. Το ‘χει η μοίρα της, δεν μπορώ να το καταλάβω. Ό,τι έχει κάνει η Καγιά βάζουν και την Ηλιάνα, ένα περίεργο πράγμα. Μια χαρά είναι η Ηλιάνα, νομίζω ότι έχει καλό μάνατζερ, δεν την αφήνει σεζόν για σεζόν. Παρουσία δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει αλλά για τα νούμερα θα το αποφασίσει ο κόσμος. Ελπίζω το Shopping Star να είναι αυτό που έψαχνε, είναι και μόνη της. Πιστεύω πως θα της ταιριάζει”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ