Ορέστης Τζιόβας : Aπίστευτο ξέσπασμα στα social media – ” Άντε , μοσχάρια . Μην κάνετε τα παιδιά σαν τα μούτρα σας ” !!!

Όπως έχουμε δει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει μια φωτογραφία με τα παιδιά σε μια παραλία να παίζουν με μια ράμπα για άτομα με ειδικές ανάγκες . Αυτό λοιπόν προκάλεσε την αντίδραση του Ορέστη Τζιόβα ο οποίος και είπε τα εξής «Επιβάλλεται να μάθουμε στα παιδιά μας ότι αυτός ο εξοπλισμός στην παραλία δεν είναι κάποιο παιχνίδι που ανεβαίνουμε, χοροπηδάμε και βουτάμε, αλλά αποτελεί απαραίτητο εξοπλισμό για να μπορέσουν να κάνουν συνάνθρωποί μας με κινητικά προβλήματα ένα μπάνιο στη θάλασσα με αξιοπρέπεια».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ