Όπως είδαμε χθες δηλώσεις στο Καλοκαίρι Yes έκανε η Νάνσυ Παραδεισάνου η οποία και αναφέρθηκε στη καλοκαιρινή εκπομπή που ετοίμαζε ο ΣΚΑΙ , όμως δεν πραγματοποιήθηκε .Πιο συγκεκριμένα είπε
“Ήταν να κάνουμε με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα μια καλοκαιρινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ, αλλά δεν προχώρησε” είπε.Remaining Time-0:00FullscreenMute
Η Νάνσυ Παραδεισανού θα ήθελε να συνεχίσει τη συνεργασία της με τη Μαρία Μπακοδήμου στο “Γεια σου”: “Το κανάλι θα ανακοινώσει εάν θα παραμείνω στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Έχω μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον ΣΚΑΪ. Με τη Μαρία έχουμε μια καταπληκτική σχέση. Θα ήθελα να συνεχίσω με τη Μαρία τη νέα σεζόν, έχουμε κάνει ένα ωραίο εξάμηνο ως αρχή, θα ήθελα να το ξεκινήσουμε από Σεπτέμβριο μέχρι το καλοκαίρι“.
Η Νάνσυ Παραδεισανού ρωτήθηκε στη συνέχεια για τη Φαίη Σκορδά και το ενδεχόμενο συνεργασίας τους: “Το “που είναι κα φίλη μου” τι θα πει; Επαγγελματικά έχω συνεργαστεί με τη Φαίη, είναι γνωστό. Δεν είναι τίποτα δεδομένο μέχρι να το πει το κανάλι, ό,τι και να πω θα είναι δικά μου λόγια“.
Η ίδια πρόσθεσε αμέσως μετά για το θέμα των διαρροών: “Τέσσερις φορές στην καριέρα μου, μου έχει δημιουργηθεί πρόβλημα επειδή διέρρευσαν οι προτάσεις που είχα“.





