Η Super Κική για την παρεξήγηση με τη Ζήνα Κουτσελίνη : ” Tότε γνώρισα τον πραγματικό κόσμο της τηλεόρασης ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Καλοκαίρι Yes και στον Ηλία Σκουλά μίλησε η Super Κική για την επέμβαση που έκανε , τη προσωπική της ζωή και τη παρεξήγηση με τη Ζήνα Κουτσελίνη .Πιο συγκεκριμένα είπε «Δεν περίμενα να με στοχοποιήσει κάποιος, αλλά ούτε να ενδιαφερθούν τόσο πολύ», είπε η Super Κική για την επέμβαση που έκανε πρόσφατα και συνέχισε για την παρεξήγηση που είχε γίνει με τη Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή “The 2night show”:

«Δεν έχω σχέσεις με τη Ζήνα Κουτσελίνη. Δεν τη ξέρω τη χριστιανή. Δεν την ξαναείδα ποτέ. Εγώ τότε γνώρισα τον πραγματικό κόσμο και την αλήθεια της τηλεόρασης και της δουλειάς αυτής».

Όσον αφορά τις αποκαλύψεις που έχει κάνει για την προσωπική της ζωής και τη φυλακή ανέφερε: «Και το μετάνιωσα και όχι που μίλησα γι αυτό. Άλλαξε η ζωή μου σε μία μέρα. Υπήρχε λόγος που το έκανα. Όταν έγινε αυτό με τη Ζήνα Κουτσελίνη, οι πρωινατζούδες είχαν πέσει να με φάνε. Και έφταιγα και δεν έφταιγα τότε, αυτό που έγινε μου ήρθε ουρανοκατέβατο. Είπα πως κάπως πρέπει να σώσω την καριέρα μου. Έπρεπε να ξεγυμνωθώ. Μίλησα, πήρα όλη την αποδοχή του κόσμου, αλλά σε υπερβολικό βαθμό που ο κόσμος ήθελε μόνο τη συγκίνηση και τίποτα άλλο»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ