Γαρυφαλλιά Καληφώνη : ” Tην τελευταία φορά που έκανα ψυχοθεραπεία , περνούσα μια φάση δημόσια που χρειαζόμουν βοήθεια ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επέστρεψε στο κανάλι της στο You Tube και αναφέρθηκε στη ψυχοθεραπεία που έκανε .Πιο συγκεκριμένα είπε «Έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία, τώρα δεν κάνω. Την τελευταία την έκανα πριν λίγους μήνες, όταν είχε γίνει ένα σκηνικό και ένιωσα ότι το χρειάζομαι. Περνούσα μια φάση δημόσια που χρειαζόμουν βοήθεια. Δεν μπορούσα να την αντιμετωπίσω και αν με ρωτάς πιστεύω ότι θα έπρεπε να το συνεχίσω γιατί βλέπω ότι έχω ξεκινήσει και έχω κάποιες φοβίες. Έχω αγοραφοβία. Με πιάνει ταχυκαρδία και πόνος στην καρδιά και η ανάσα μου δεν μπορώ να παρευρεθώ με πολύ κόσμο, κόσμο που δεν ξέρω»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ