Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκαλύπτει για την επίθεση Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη : ” Υπήρξε κινητοποίηση , οι άνθρωποι δεν ήξεραν τι να κάνουν ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο τελευταίο Καλύτερα Δεν Γίνεται για τη φετινή σεζόν βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος και αναφέρθηκε στη δυσκολότερη στιγμή που είχε να διαχειριστεί και ήταν η επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη .Πιο συγκεκριμένα είπε “Η επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη προς την Λιάνα Κανέλη ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Δεν περίμενα ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη! Κάποιοι το “όχι” το διακωμώδησαν αλλά μου βγήκε αυθόρμητα. Δεν το χωρούσε το μυαλό μου ότι ένας άντρας θα σηκώσει το χέρι σε μια γυναίκα ή σε έναν άνθρωπο γενικότερα. Ήταν πραγματικά και η διαχείριση που βλέπατε στον αέρα αλλά και μετά, έγινε χειρότερη. Έπεσαν όλοι επάνω, προσπάθησε να φύγει, εγκλωβίστηκε σε ένα χώρο. Έπαιρνε τηλέφωνα και έλεγε “Ελάτε”, κινητοποίηση, κακό και τα λοιπά. Οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες δεν ήξεραν τι να κάνουν! Απέναντί μας ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου, τα παιδιά τρελάθηκαν, Δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν!”.

Όπως μοιράστηκε στη συνέχεια, του έχει να χάσει την ψυχραιμία του στον τηλεοπτικό αέρα: “Έχω πετάξει μικρόφωνο και έχω φύγει. Δεν προσπάθησα να παρασυρθώ για να παίξω έναν ρόλο στην τηλεόραση. Όπως είμαι στη ζωή μου, είμαι και την ώρα της εκπομπής. Ένιωσα πολλές φορές την ανάγκη να φύγω και το έχω κάνει. Ή φεύγουν εκείνοι, μου έχει τύχει αρκετές φορές“.

Ο Γιώργος Παπαδάκης πρόσθεσε κλείνοντας: “Λένε στα νέα παιδιά “να είσαι ο εαυτό σου”, βλακείες. Αυτό το πράγμα ή σου βγαίνει ή δεν σου βγαίνει.Αν υποδύεσαι έναν ρόλο κάνοντας ενημέρωση, καλύτερα να περάσεις στη μυθοπλασία. Εκεί θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να διαπρέψεις“.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ