Mάρω Λεονάρδου : ” Πετάω στα σκουπίδια όσους άχρηστους και αμόρφωτους μόλυναν τον χώρο ” !!!

Με αφορμή το νέο της βιβλίο η Μάρω Λεονάρδου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στον Ηλία Μαραβέγια και αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της αλλά και στα όσα κρατά από τη μακρόχρονη διαδρομή της .Δείτε τι είπε και παρακάτω :

Τι θυμάστε από την πρώτη σας μέρα στο «γυαλί»;

Επειδή το «γυαλί» και συγκεκριμένα η παρουσίαση ειδήσεων και όχι η δημοσιογραφία γενικότερα, ήταν εν μέρει ένα παιδικό όνειρο, όταν πρώτη φορά βρέθηκα στο «γυαλί», ήμουν ενθουσιασμένη, χωρίς καθόλου τρακ. Και θυμάμαι να λέω από μέσα μου, στον εαυτό μου, «επιτέλους ήρθε η ώρα».

Μετρήσατε παραπάνω από 20 χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση. Τι κρατάτε και τι… πετάτε από αυτή την περίοδο;

Μέτρησα 21, για την ακρίβεια. Κρατάω αυτό που ανέφερα και παραπάνω. Με πλήρωναν για να μαθαίνω όσα δεν θα μάθαιναν ποτέ οι άλλοι. Κρατάω όσα έμαθα, λοιπόν, κρατάω αυτή τη μοναδική ικανότητα που μου έδωσε η τηλεόραση να αποφασίζω σωστά σε δευτερόλεπτα. Γιατί στην τηλεόραση δεν παίζεις. Όλα μετριούνται με δευτερόλεπτα και πρέπει να είσαι σωστός και ακριβής όσον αφορά τον χρόνο αλλά και τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσεις. Τουλάχιστον, εγώ έτσι έμαθα προτού η απέραντη αερολογία των παραθύρων (και καλά, σχολιασμός των πάντων) κατακτήσει τον χώρο. Καμιά φορά λέω ότι κι εμείς «στον αέρα» είμαστε σαν τους πιλότους.

Σε δέκα δευτερόλεπτα μπορείς να ρίξεις το αεροπλάνο, αν κάνεις λάθος. Κρατάω επίσης την αμεσότητα μεγάλων γεγονότων που τα ζούσαμε σαν να ήμασταν εκεί, τη στιγμή που γίνονταν στις απευθείας μεταδόσεις κι αυτό έχει μια μαγεία (και αδρεναλίνη). Πετάω στα σκουπίδια όσους άχρηστους και αμόρφωτους μόλυναν τον χώρο, επειδή ήταν εκεί μόνο για τη δόξα, την αναγνωρισιμότητα, ίσως και τα χρήματα, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι ασκούσαν λειτούργημα. Και πετάω επίσης (για την ακρίβεια, δεν τις θυμάμαι καν) τις αδικίες που γίνονταν, όχι μόνο σε μένα, αλλά και σε πολλούς άλλους, όσον αφορά την αξιοκρατία, τα ωράρια, τις βάρδιες.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ