Ο Στάθης Σχίζας για την Παναγιώταρου : ” Nα είναι καλά εκεί που είναι , να είμαι και εγώ ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Breakfast@star και στο Στέλιο Δραμουλιά παραχώρησε συνέντευξη ο Στάθης Σχίζας ο οποίος και αναφέρθηκε στη προσωπική του ζωή με αφορμή το χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Έχουν γραφτεί πράγματα που δεν ισχύουν, άπειρες φορές. Τα λεγόμενα “παπαγαλάκια” που λένε. Πολλές φορές υπάρχει μια ίντριγκα η οποία πηγάζει από το πουθενά και ο σκοπός» είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Σχετικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ο Στάθης Σχίζας ανέφερε: «Δεν υπάρχει λόγος να το ανοίξουμε το θέμα. Να είναι καλά εκεί που είναι. Να είμαι κι εγώ καλά εδώ που είμαι και όλα καλά. Στη σχέση μου με την Αλεξάνδρα η δημοσιότητα δεν με ενοχλούσε και το είχατε καταλάβει. Πλέον με ενοχλεί πάρα πολύ».

«Πλέον παρακολουθώ πολύ σπάνια το Survivor. Μπορώ να σου πω πια ότι μετάνιωσα και που πήγα», επισήμανε.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ