Super Κική : ” Είναι απαίσια , μπήκα μέσα στο πλήθος και δεν με ξέρει κανείς ” !!!

Όπως είδαμε το απόγευμα της Πέμπτης η Super Κική έκανε δηλώσεις στο Waterboom . Πιο συγκεκριμένα είπε «Δεν έχω πάει σε πιο λάθος μέρος στη ζωή μου παιδιά. Είναι απαίσια, πολλά παιδάκι. Μπήκα μέσα στο πλήθος και δεν με ξέρει κανείς», σχολίασε για το κοινό του WaterBoom.

Για το θέμα των ημερών και την πασίγνωστη influencer και το σκάνδαλο φοροδιαφυγής: «Πασίγνωστη λένε αλλά αν ήταν πασίγνωστη θα την ξέραμε. Εγώ θεωρώ ότι είναι καμιά παλιά, προπέρσινη απολιθωμένη από GNTM ή Survivor που έχει νεκρούς followers. Έχουν βάλει τη λέξη πασίγνωστη μπροστά για σάλτσα», σχολίασε η Σούπερ Κική.

Για την προσωπική της ζωή απάντησε: «Είμαι πολλά χρόνια ελεύθερη. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Αφού είμαι τρελή καλέ. Από κοντά πιο πολύ έρχονται να με φλερτάρουν αν δουν χαμογελάκι, πιο πολύ σαν τρελή πάω», δήλωσε η Σούπερ Κική. 

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ