Όπως είδαμε το απόγευμα της Πέμπτης η Super Κική έκανε δηλώσεις στο Waterboom . Πιο συγκεκριμένα είπε «Δεν έχω πάει σε πιο λάθος μέρος στη ζωή μου παιδιά. Είναι απαίσια, πολλά παιδάκι. Μπήκα μέσα στο πλήθος και δεν με ξέρει κανείς», σχολίασε για το κοινό του WaterBoom.
Για το θέμα των ημερών και την πασίγνωστη influencer και το σκάνδαλο φοροδιαφυγής: «Πασίγνωστη λένε αλλά αν ήταν πασίγνωστη θα την ξέραμε. Εγώ θεωρώ ότι είναι καμιά παλιά, προπέρσινη απολιθωμένη από GNTM ή Survivor που έχει νεκρούς followers. Έχουν βάλει τη λέξη πασίγνωστη μπροστά για σάλτσα», σχολίασε η Σούπερ Κική.
Για την προσωπική της ζωή απάντησε: «Είμαι πολλά χρόνια ελεύθερη. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Αφού είμαι τρελή καλέ. Από κοντά πιο πολύ έρχονται να με φλερτάρουν αν δουν χαμογελάκι, πιο πολύ σαν τρελή πάω», δήλωσε η Σούπερ Κική.







