Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχασε 50 εκατομμύρια ευρώ στη Μύκονο !!!

Πέτρος Κωστόπουλος: Ούτε μπορούσε να το φανταστεί ο πρώην εκδότης πως θα φτάναμε σήμερα σε αυτή την κατάσταση…

Η ζωή πολλές φορές είναι άδικη.

Τις παλαιότερες εποχές ένας χαρισματικός εκδότης, ο Πέτρος Κωστόπουλος νόμιζε ότι ήταν μεγιστάνας.

Όπως πολλοί  άλλοι νόμιζε ότι ήταν τραπεζίτης η εφοπλιστής.

Όμως στην ζωή του έκανε δραματικά κακές επιλογές και η “χλιδάτη” του ζωή τον “οδήγησε” στα βράχια.

Ο Κωστόπουλος λοιπόν έφτιαξε ένα σπίτι στην Μύκονο το 1993 που όμως το 2013 βγήκε στον πλειστηριασμό.

Top 2013, όταν είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης της περιουσίας του Π. Κωστόπουλου, η έπαυλη κατασχέθηκε και πέρασε μέσω της EUROBANK ΕΥΡΩΒ -2,00% 1,47 στους -έως και σήμερα- νέους ιδιοκτήτες της, τον διάσημο Βρετανό κομμωτή Charles Worthington και τον σύντροφό του, Allan Peters.

Το τίμημα ανερχόταν τότε στα 5,5 εκατ. ευρώ.

Η ιστορία της έπαυλης, όμως, είχε ξεκινήσει τουλάχιστον μία εικοσαετία νωρίτερα.

Η έπαυλη των 1,6 στρεμμάτων πωλείται ξανά, αυτή τη φορά σε δεκαπλάσια τιμή, καθώς έκτοτε η αξία των ακινήτων στην περιοχή και γενικά στη Μύκονο έχει εκτοξευθεί.

Μεταξύ άλλων, το κεντρικό οίκημα του οικοπέδου φέρεται να διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, σαλόνι με θέα θάλασσα, δωμάτιο-ντουλάπα και γραφείο.

Επίσης έχει πισίνα με θαλασσινό νερό, καθώς και σκεπαστή αυλή πάνω από τον γκρεμό.

«Περιμένω να την πουλήσω σε έναν διεθνή αγοραστή, επειδή το νησί προσελκύει τεράστια προσοχή από πλούσιους fashionistas σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Worthington, σύμφωνα με το Bloomberg.

«Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να αγοράσουμε άλλο ένα οικόπεδο στη Μύκονο και να ξεκινήσουμε ένα νέο έργο», συμπλήρωσε ο ίδιος και κατέληξε λέγοντας: «Σίγουρα περιμένω να πετύχω τη συγκεκριμένη τιμή και μπορώ να περιμένω τη σωστή προσφορά».

Τι λένε πηγές της αγοράς όμως για το συγκεκριμένο ακίνητο;

Οι περισσότεροι το χαρακτηρίζουν το τίμημα εξωπραγματικό και αποδίδουν την όλη δημοσιότητα περισσότερο σε επιχείρηση προσωπικής προβολής του Worthington και λιγότερο σε κανονική συναλλαγή.

Πηγές όμως με γνώση της αγοράς της Μυκόνου δηλώνουν ότι τα 50 εκατ. ευρώ δικαιολογούνται.

Καταρχήν λένε το σπίτι αγοράστηκε σε πλειστηριασμό άρα πιθανολογούν χαμηλότερα της πραγματικής αξίας.

10 χρόνια μετά οι τιμές έχουν εκτοξευθεί.

Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι προ 2-3 ετών πουλήθηκε το σπίτι του Αιγύπτιου επιχειρηματία Ναγκίμπ Σαουίρις για 23 εκατ. ευρώ ενώ πανάκριβα πωλήθηκε και η κατοικία της Εμμανουέλας Βασιλάκη.

Ειδικά για την τελευταία κατοικία πιθανολογείται ότι πουλήθηκε πέριξ των 40 εκατ. ευρώ.

Σωστό η λάθος το πραγματικό νούμερο δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Πηγή: mononews.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ