Λευτέρης Λαζάρου για masterchef : ” Σεφ δεν βγαίνεις μέσα σε ένα τρίμηνο , θες πολλά χιλιόμετρα ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πρωινό μας μίλησε ο Λευτέρης Λαζάρου ο οποίος και αναφέρθηκε στο masterchef . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Το φαινόμενο της έλλειψης προσωπικού είναι παγκόσμιο. Ακούω ότι φτιάχνονται ξενοδοχεία και εστιατόρια και αναρωτιέμαι ποιος θα σερβίρει και ποιος θα μαγειρεύει. Κανένα από τα παιδιά του MasterChef δεν ήρθε να ζητήσει δουλειά, εκτός από τη πεντάδα του πρώτου που είχαμε κάνει”.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Και πρόσθεσε: “Όταν άλλαξε κανάλι, άλλαξε και κόνσεπτ. Δεν το βλέπω, γιατί δεν έχω χρόνο, ούτε αυτό που έκανα εγώ δεν έβλεπα. Σεφ δεν βγαίνεις μέσα σε ένα τρίμηνο, θες πολλά χιλιόμετρα. Δεν θα πήγαινα στο MasterChef που γίνεται τώρα γιατί έχει πολύ ριάλιτι”

Σχετικά με τη “Φάρμα” και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, είπε: “Δεν το γνώριζα ότι ο Κουτσόπουλος θα κάνει τη Φάρμα, η μαγειρική τέχνη θέλει να είσαι ταγμένος. Δεν μου φαίνεται ξενικό να την παρουσιάσει, ο καθένας επιλέγει τον τρόπο της ζωής του. Αν έκανα τηλεόραση, θα έκανα κάτι που να έχει πληροφορία, δεν με ενδιαφέρει να παρουσιάσω κάτι εκτός μαγειρικής”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ