Όπως είδαμε χθες στο ” Στούντιο 4 ” βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Πολυχρονίδης ο οποίος και αναφέρθηκε στο διαζύγιο του και στις δυσκολίες που βίωσε .Πιο συγκεκριμένα είπε
«Αν βασιστείς πάνω μου για να φας, θα ψοφήσεις. Θα χάσεις 13 κιλά σε ένα μήνα. Δεν το’ χω με τη μαγειρική και δεν μπόρεσα. Γιατί κακόμαθα από τη μάνα μου που μου μαγείρευε. Οι συνθήκες με οδήγησαν στο να μην ξέρω να μαγειρεύω. Όταν έμεινα μόνος μετά το διαζύγιο, έπεσε πολλή κονσέρβα, καλαμπόκι, μανιτάρι και σουβλάκι παραγγελία. Δεν ξέρω να κάνω κάτι στη μαγειρική», είπε αρχικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης για τον χωρισμό του.
Όσο για την τωρινή γυναίκα του είπε, «Η γυναίκα μου είναι μαγείρισσα και λογίστρια. Βλέπω τα λογιστικά, ρωτάω τον λογιστή μου και μου λέει ότι πρέπει να τα κάνω αυτά, αλλά η γυναίκα μου το έχει σπουδάσει».







