Γιώργος Κακοσαίος : ” Στεναχώρησα τη μητέρα μου όταν είπα ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο Cosmoradio 95,1 και στο Τάσο Ριζόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Κακοσαίος ο οποίος και αναφέρθηκε στη στιγμή που αποφάσισε να αφήσει το ποδόσφαιρο για το τραγούδι αλλά και πως ήταν όταν άκουσε το πρώτο του τραγούδι στο ραδιόφωνο .Πιο συγκεκριμένα είπε

«Μέχρι τα 17 μου είχα όνειρο να γίνω ποδοσφαιριστής, όχι τραγουδιστής. Έπαιζα τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό. Εκεί κάποια στιγμή βαρέθηκα, πήγαινα επειδή το ήθελε η μάνα μου. Τη στεναχώρησα που δεν το συνέχισα, γιατί ήταν συνέχεια δίπλα μου στους πάγκους, στις κερκίδες. Ό,τι περνούσα το περνούσε», δηλώνει ο Γιώργος Κακοσαίος.

«Εννοείται ότι φοβήθηκα όταν βγήκε το πρώτο μου τραγούδι. Πάντα έχεις το άγχος να πάει καλά και το επόμενο βήμα, όποια δουλειά κι αν κάνεις.

Το πρώτο τραγούδι μου που άκουσα στο ραδιόφωνο ήταν το «Η Μία». Ήμουν στην Αθήνα σε ένα γκαράζ, βάζω μπρος το αμάξι και πετυχαίνω εκεί το τραγούδι. Δεν είχε καλό σήμα, το πέτυχα στο τέλος», περιγράφει στη συνέχεια ο νεαρός τραγουδιστής.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος Κακοσαίος αναφέρει ότι, εάν δεν τα κατάφερνε στον χώρο της μουσικής, θα προσπαθούσε να ασχοληθεί ξανά με κάτι καλλιτεχνικό, ενώ δε διστάζει να παραδεχθεί ότι μία ενδεχόμενη συμμετοχή στη Eurovision θα του ήταν δύσκολη στο θέμα της αγγλικής προφοράς.

«Καθένας έκανε το καλύτερο δυνατό που μπορούσε, το εάν ήταν καλά ή όχι τα τραγούδια είναι υποκειμενικό», σχολιάζει ο νεαρός τραγουδιστής για τις φετινές συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου στον μουσικό διαγωνισμό.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ