Όπως είδαμε πρόσφατα οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ζήνα Κουτσελίνη σε εκδήλωση μόδας και η ίδια ρωτήθηκε για τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα .Πιο συγκεκριμένα είπε
“Αν ισχύει ότι θα έρθει στη ζώνη 12:00-14:00 χαίρομαι πολύ. Άλλωστε οι εκπομπές δεν είναι ίδιες. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι παρά μόνο να μοιράσουμε αγάπη” είπε χαρακτηριστικά για τη Φαίη Σκορδά.Remaining Time-0:00FullscreenMuteThe video could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Σχετικά με την ίδια, είπε: “Περιμένετε από μένα εκπλήξεις! Δεν μπορώ να πω τι”.
“Ο Γιώργος Λιάγκας δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη από συμπαρουσιάστρια. Πήγε πολύ καλά. Αν υπάρξει κάποια στο πλευρό του θα είναι επειδή το επιλέγει ο ίδιος και όχι επειδή το θέλει το κανάλι. Είναι παρουσιαστής πρώτης γραμμής”.







