«Δεν υπάρχει το καλό κλίμα»: Τέλος από τον ΣΚΑΙ μετά από 17 ολόκληρα χρόνια η Σία Κοσιώνη;

Η Σία Κοσιώνη ξεκίνησε να εργάζεται στον όμιλο του ΣΚΑΪ τον Μάρτιο του 2006 . Αρχικά πραγματοποιούσε ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό και εκπομπές στο ραδιοφωνικό. Από τον Σεπτέμβριο του 2006 ξεκίνησε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ενώ από τον Ιανουάριο του 2016 μέχρι τον Ιούλιο του 2017 συμπαρουσίαζε μαζί με τον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίμα και τον Τάσο Τέλλογλου την ενημερωτική εκπομπή Ιστορίες.Πλέον, εδώ και χρόνια, βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού αλλά σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκα το πρωί της Τρίτης 13/6 στον αέρα της εκπομπής Happy Day, το μέλλον της είναι αβέβαιο.

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της Σίας Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ

«Είναι 17 ολόκληρα χρόνια στον ΣΚΑΙ κι αυτή την στιγμή είναι η πρώτη χρονιά που λήγει το συμβόλαιό της και είναι όλα στον αέρα. Εγώ δεν θυμάμαι στην καριέρα μου άλλοτε παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ειδήσεων να έχουμε φτάσει 15 μέρες πριν την λήξη του συμβολαίου της και να μην έχει ανανεωθεί το συμβόλαιο. Αυτό λοιπόν συμβαίνει αυτή την στιγμή στο ΣΚΑΙ. Το συμβόλαιο της Σίας Κοσιώνη λήγει 30 Ιουνίου, δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις, ξέρουν ότι η Σία Κοσιώνη έχει κάποιες απαιτήσεις, ζητάει κάποια πράγματα και από άποψης οικονομικής αλλά και από άποψη θέσης και αρμοδιοτήτων. Από την άλλη πλευρά, όμως, δεν υπάρχει το καλό κλίμα, να πούμε ότι είναι μια τυπική διαδικασία και εντάξει είναι οι εκλογές και θα ολοκληρωθεί μετά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου και συνέχισε λέγοντας:

«Αυτή την στιγμή υπάρχει μια βουβαμάρα. Η αλήθεια βρίσκεται στη μέση. Από τη μία πλευρά η Κοσιώνη ζητάει κάποια πράγματα, σε μια δύσκολη χρονιά και για το δελτίο αλλά και για το ενημερωτικό κομμάτι του ΣΚΑΙ, δεν ήταν από τις πιο επιτυχημένες σεζόν και δεν ήταν μια εύκολη χρονιά γενικότερα για το ΣΚΑΙ για να είμαστε δίκαιοι».

Πηγή youweekly.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ