Βασίλης Μίχας : ” Έχω μάθει στο μπινελίκι και δε με αγγίζει ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο Madame Figaro παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Μίχας ο οποίος και αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται και στο παρελθόν στο μόντελινγκ .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

Τι μπορεί να σε ενοχλήσει σε σχέση με την αναγνωρισιμότητα;

Γενικά, ο κόσμος είναι πιο ζεστός και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Αυτό που με στενοχωρεί είναι το να διαβάσει κάποιος από την οικογένειά μου ή τον κύκλο μου κάτι για μένα που δεν ευσταθεί. Το παίρνουν προσωπικά επειδή με ξέρουν. Αν γραφτεί κάποιο κακεντρεχές σχόλιο, π.χ., στο YouTube, δε με ενδιαφέρει καθόλου, βαριέμαι. Είμαι στα γήπεδα από τα 7-8 μου χρόνια, έχω μάθει στο μπινελίκι και δε με αγγίζει.

Πώς γίνεται ομαλά μια μετάβαση από το μόντελινγκ στην υποκριτική;

Η αλήθεια είναι ότι δε γίνεται ομαλά. Από τη δική μου πλευρά ένιωθα ότι στο κομμάτι του μόντελινγκ δεν είχα να δώσω κάτι άλλο.

Πώς σε αντιμετώπισε ο χώρος της υποκριτικής στο ξεκίνημά σου;

Στην αρχή υπήρχε μια απόσταση από συναδέλφους, αλλά σε βάθος χρόνου αυτό γύρισε με μια σχετική ευκολία. Η απόφασή μου να ασχοληθώ με την υποκριτική ήταν πολύ συνειδητή κι αυτό το εκπέμπω, οπότε και οι άλλοι καταλαβαίνουν πως είμαι εδώ για να δουλέψω. Μεταξύ μας, μου φαίνεται και λίγο άκυρο να το συζητάω αυτό μετά από πέντε χρόνια που βρίσκομαι στον συγκεκριμένο χώρο. Φαίνεται από τα πράγματα που κάνω και από τον τρόπο που αντιμετωπίζω τη δουλειά ότι δεν κάνω χαβαλέ.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ