Η φωτογραφία με τα γυναικεία πόδια στην παραλία: Δεκάδες αντιδράσεις με την ανάρτηση του Μάκη Παντζόπουλου από το τριήμερο με την Μενεγάκη στην Άνδρο !!!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι εκτός αέρα σήμερα από το κανάλι του MEGA και την εκπομπή της “Ελένη”, καθώς είναι του Αγίου Πνεύματος και η ίδια από την Παρασκευή 2/6 βρίσκεται ήδη στην Άνδρο, στο αγαπημένο της νησί, μαζί με τον Μάκη Πατζόπουλο και τα παιδιά τους.Ο καλός της, μπορεί να δημοσιεύει σπάνια φωτογραφίες, ωστόσο αυτή τη φορά μέσα από τον λογαριασμό του ξενοδοχείου που διαθέτει εκεί προχώρησε στην ανάρτηση μερικών φωτογραφιών, προκαλώντας “σούσουρο” στα social media

Η φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Ματέο Παντζόπουλος από το ξενοδοχείο στην Άνδρο
Ο Ματέο, δηλαδή, ανέβασε μία φωτογραφία με την υπέροχη θέα που έχει το Onar προς την θάλασσα, όμως δημοσίευσε και μία ακόμη εικόνα από το βράδυ, με δύο γυναικεία πόδια δίπλα στο κύμα λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα. Το μυαλό όλων πήγε στη Γαία Μερκούρη, την σύντροφο του Άγγελου Λάτσιου, οι οποίοι συχνάζουν στα Άχλα μαζί τους.

Μάκης Παντζόπουλος class=
Μάκης Παντζόπουλος Άνδρος class=

Πηγή youweekly.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ