Κατερίνα Παπουτσάκη : ” Mε τα ματάκια πρησμένα από το κλάμα και μούρη ξαλαφρωμένη ” !!!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια εξομολόγηση για την εμπειρία της στο Breathworking. Μάλιστα οι συνεδρίες γίνονται από την φίλη της και επίσης γνωστή ηθοποιό, Θωμαΐδα Ανδρούτσου.

Κάτω από τη φώτο, στην οποία απεικονίζεται η ίδια αφού έχει κλάψει, η Κατερίνα Παπουτσάκη γράφει:

“BREATHWORK
Έχω τη βαθιά ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου, γιατί όταν κάποιος νιώθει ότι ευεργετείται, χρειάζεται να το μοιράζεται.
Δεν θα πω πολλά.
Θα πω μόνο, ότι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου, και με μοναδικό εργαλείο την ΑΝΑΣΑ μου, ανακαλύπτω τη δύναμη μου και βαδίζω σε μονοπάτια αποκαλυπτικά , μαθαίνοντας να αγαπάω περισσότερο την Κατερινα,να μην ταυτίζομαι συναισθηματικά με ανθρώπους και καταστάσεις που δημιουργούν τοξικά συναισθήματα, αλλά και να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με ψυχραιμία και ΑΓΑΠΗ
Και πόσο τυχερή και συγκινημένη μπορεί να είμαι , που σε αυτό το ταξίδι στο ΦΩΣ,βμε καθοδηγεί η αγαπημένη μου φίλη @thomaisandroutsou. Απέραντη ευγνωμοσύνη και τεράστια αγκαλιά
ΥΓ: στη φωτο, με τα ματάκια πρησμένα από το κλάμα και μούρη ξαλαφρωμένη , αμεσως μετά τη θεραπεία
ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ παιδιά !!!!!!!
και … αλήθεια …..όλα θα πάνε καλά”

Πηγή Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ