Καταπέλτης η Μαρία Κορινθίου : ” Ας ρωτήσουν την Ελένη Χατζίδου που την έχω πάρει ένα μήνα πριν τηλέφωνο ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο ” Χαμογέλα και Πάλι ” και στη Δέσποινα Παναγιωτίδου η Μαρία Κορινθίου έδωσε σκληρή απάντησε σχετικά με όσα ακούστηκαν στο Breakfast@star για το τηλεοπτικό της μέλλον .Πιο συγκεκριμένα είπε

«Θα το πω άλλη μια τελευταία φορά γιατί άκουσα ότι κάποιοι μπερδεύονται! Προφανώς ο καθένας όπου η αντίληψή του φτάνει. Έχω συγκεκριμένο συμβόλαιο με το κανάλι μου και από την αρχή ήταν ξεκάθαρος ο τρόπος που θα έμπαινα στο πρωινό. Πιο ξεκάθαρη δεν μπορώ να γίνω άλλο, στο τέλος θα στέλνω σήματα Μορς.

Τα ρεπορτάζ που λένε ότι κάνουν δεν υφίστανται, είναι ουσιαστικά… πηγαδο-κουτσομπολο-ρεπορτάζ. Ένας είναι έγκριτος. Αυτός που είπε τα πράγματα ως έχουν είναι ο Κώστας Τσουρός. Δυστυχώς για κάποιους, η απόγνωση φαίνεται. Ας μου πουν τι διαδίδω πια. Ότι τι; Ότι θα πάω να κάνω εκπομπή στο Star; Για να το λέω και ξεκάθαρα πια.

Από τη στιγμή που τους έχω μπερδέψει, ας ρωτήσουν, εκεί είναι, την Ελένη που την έχω πάρει ένα μήνα πριν τηλέφωνο και της έχω πει ότι “δεν ισχύει, όλα καλά και μην σκας”. Και πριν από αυτό το τηλέφωνο, το έχω κάνει δήλωση. Οπότε, τι διαδίδει και ποιος το διαδίδει, όλα ακούγονται στο τέλος. Και δεν έχω ανάγκη να διαδώσω κάτι, να τα πούμε και αυτά».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ