Έξαλλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Μέσα στη χυδαιότητα που τον διακρίνει, δεν σεβάστηκε…» !!!

Έξαλλος είχε γίνει πριν μερικά χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Λάκη Λαζόπουλο, τονίζοντας ότι μέσα στην χυδαιότητα που τον διακρίνει, δε σεβάστηκε τη μητέρα του, Μαρίκα.Πιο συγκεκριμένα, στην τότε εκπομπή που είχε ο Λάκης Λαζόπουλος είχε μιλήσει για τον Σόιμπλε και κυρίως για τους ανθρώπους που κάθονται σε αναπηρικές καρέκλες. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο λόγος που πήγε σε ψυχολόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη μητέρα του Μαρίκα μέσω μιας ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω μάθει να δέχομαι την πολιτική κριτική και τη σάτιρα όσο κακόπιστη αυτή και αν είναι. Η χθεσινή, όμως, αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην αναπηρία του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών, ξεπέρασε κάθε όριο.

Η μητέρα μου ήταν τα τελευταία χρόνια της ζωής της καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα. Αυτό δεν επηρέασε την κρίση της, αλλά, κυρίως, ούτε την καλοσύνη της.

Ένδειξη πολιτισμού μια χώρας, είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ο κ. Λαζόπουλος μέσα στη χυδαιότητα που τον διακρίνει, δεν σεβάστηκε ούτε αυτό»

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ