Μαρία Ηλιάκη : ” Έκλαιγα πολλές ώρες – Μέσα μου θα υπάρχει πάντα αυτό το μικρό αγκαθάκι ” !!!

Όπως είδαμε χθες δηλώσεις στο Πρωινό έκανε η Μαρία Ηλιάκη η οποία και αναφέρθηκε στη κόρη της αλλά και στην απώλεια της μητέρας της .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

Είναι πρωτόγνωρα τα συναισθήματα, η μικρή τώρα θα γίνει δύο ετών. Κάθε πρωί ανυπομονώ να ξυπνήσω για να πάω να της πω “καλημέρα”. και να μου το πει και αυτή. Είναι αυτή η φάση η πολύ γλυκιά” δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: “Όταν μου είπε “Σ’ αγαπάω μαμά” για πρώτη φορά και το εννοούσε έκλαιγα -υπερβολική εγώ όπως πάντα σε όλα μου- πολλές ώρες. Τις προάλλες μου είπε κάτι με στεναχώρησε. Δεν της έκανα το χατίρι και μου λέει “Μαμά, έξω από το δωμάτιο”. Λέω “Τι; Η μανούλα έξω από το δωμάτιο;”. Δεν σκέφτομαι τι έκανε η μαμά μου σε μένα για να το κάνω και εγώ στην Κατερίνα αλλά φαντάζομαι ότι κάποια πράγματα είναι χαραγμένα μέσα μου. Προσπαθώ να είμαι δίκαιη, γλυκιά, τρυφερή με το παιδί“.

Περνώντας στη μητέρα της, η οποία έχει φύγει από τη ζωή, η Μαρία Ηλιάκη είπε: “Μιλάω στην κόρη μου για την απώλεια της γιαγιάς της σαν παραμυθάκι. Έχει μάθει, μου δείχνει τον ουρανό και μου λέει “Είναι εκεί στον ουρανό με τον Θεούλη”. Η μαμά μου δεν ήταν ο άνθρωπος που έδινε συμβουλές, το πάω λίγο με το ένστικτο, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για το παιδί, εύχομαι να έχω κάνει τα περισσότερα σωστά. Κανένας γονιός δεν είναι τέλειος. Μέσα μου θα υπάρχει πάντα αυτό το μικρό αγκαθάκι που θα ήθελε τη μαμά μου να είναι μαζί μου σε διάφορες φάσεις της ζωής μου. Στο μαιευτήριο, όταν γεννήθηκε η Κατερίνα, ναι, ήταν μία στιγμή που έλεγα “μωρέ γιατί να μην είναι και εκείνη εδώ”“.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ