Nίνο : ” Δεν θυμάμαι πως είναι να μην ασχολούνται τα μέσα με την προσωπική μου ζωή ” !!!

Όπως είδαμε χθες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Νίνο και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη προσωπική του ζωή με τη Ζόζεφιν .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

Αρχικά, αναφέρθηκε στο “Fame Story”, λέγοντας: “Είμαι 100% θετικός στο να είμαι στο Fame Story από πολύ παλιά. Θα με ενδιέφερε 100% να κάνω κάτι στην τηλεόραση”.

Σχετικά με τη Ζόζεφιν, σχολίασε: “Δεν θέλω να μιλήσω και να κάνω συζήτηση τώρα εδώ έξω στον δρόμο για τέτοια πράγματα, προσωπικά. Δεν είναι ότι με ενοχλεί κάτι, το αντιμετωπίζω πολύ κουλ”.

“Δεν θυμάμαι πώς είναι τα μέσα να μην ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή” είπε κλείνοντας ο Νίνο.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ