Δικηγόρος Σίσσυς Χρηστίδου : ” Από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα , ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν καταβάλλει ολόκληρη τη διατροφή ” !!!

Ο Δημήτρης Γίτσας, δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου, φιλοξενήθηκε στο T-live μετά τις προσωπικές αποκαλύψεις που έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης σε συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γίτσας αποκάλυψε ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν καταβάλλει ολόκληρη τη διατροφή από τον περασμένο Ιανουάριο. «Με βάση τις δικαστικές αποφάσεις, αυτή τη στιγμή είμαστε σε καθεστώς όπου η επιμέλεια ανήκει στην κα Χρηστίδου και υπάρχει μία συγκεκριμένη διατροφή που έχει επιδικάσει το δικαστήριο που οφείλει να καταβάλλει ο κ. Μαραντίνης.

Ο κ. Μαραντίνης έχει καταβάλει τη διατροφή στο σύνολό της μέχρι το τέλος του χρόνου κι από την αρχή του χρόνου αυτού είναι πάλι υπερήμερος, δηλαδή δεν καταβάλλει όλη τη διατροφή που οφείλει να καταβάλλει από τον Ιανουάριο και μετά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γίτσας.

Όσον αφορά στην παρουσία των δύο παιδιών στο δικαστήριο, ο κ. Γίτσας είπε: «Στο τελευταίο δικαστήριο που έγινε, υπεβλήθη αίτημα από την πλευρά του κ. Μαραντίνη για να εξεταστούν τα παιδιά και ο δικαστής το έκανε δεκτό. Θα μπορούσε να το κάνει μόνος του, χωρίς αίτημα, όμως επεβλήθη το αίτημα κι άκουσε τα παιδιά».

Πηγή tlife.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ