Ευρυδίκη Παπαδοπούλου : ” Πουλάνε φιλίες στο ” Survivor ” για 5.000 ευρώ την εβδομάδα ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Open weekend βρέθηκε καλεσμένη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία και αναφέρθηκε στη σύντομη εμπειρία της στο Survivor All star αλλά και στο τι κάνουν οι παίκτες για τα λεφτά .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Δεν βλέπω το “Survivor”. Φτάνει, το έζησα αρκετά. Έχω πάθει overdose και νιώθω αποστροφή. Δεν το μετάνιωσα, αλλά αυτή την φορά ήταν βαρύ και τοξικό, όχι από την άποψη της επιβίωσης αλλά της συνύπαρξης. Πέρυσι το θυμόμουν με ευχαρίστηση… Αυτήν την φορά δεν μου άφησε καλή γεύση.

Για 5.000 ευρώ την εβδομάδα, δεν διστάζουν να πουλήσουν φιλίες, να μιλήσουν άσχημα για συνανθρώπους τους. Αν με ρωτάς, ίσως είναι η στρατηγική τους για να πηγαίνουν παρακάτω. Έχουν μπει αποφασισμένοι να βγάλουν χρήματα, που είναι πολύ καλά», σημείωσε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι ένας ρόλος κι ότι εξυπηρετούν το ριάλιτι, που το εξυπηρετούν για αυτό βρίσκονται εκεί πέρα. Δεν είναι κάποιος συγκεκριμένος και δεν είχα κάποιους φίλους μέσα στο παιχνίδι για να πω ότι απογοητεύτηκα. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ όλη αυτήν την ανθρωποφαγία. Όποιος βγαίνει από το Survivor, λέει το ίδιο πράγμα και δεν είναι αγωνιστικό το κριτήριο μάλλον».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ