Όπως είδαμε λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι θα κατέβει υποψήφια στις εκλογές με το Κόμμα ” Πατρίδα ” η Εύη Βατίδου παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και στο Secret και αναφέρθηκε στο θάρρος που βρήκε να μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη ζωή της αλλά και στο ενδεχόμενο να ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Παράλληλα, ρωτήθηκε αν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο του θεάματος. Δείτε τι είπε και παρακάτω :
Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μέχρι σήμερα για σένα;
Η ζωή για μένα έχει υπάρξει και δύσκολη και εύκολη. Σημασία έχει να προχωράμε μπροστά, να προσπαθούμε και να μην το βάζουμε ποτέ κάτω.
Θα έλεγες «ναι» σε έναν δεύτερο γάμο;
Μπορεί. Είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι πλέον.
Εχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση όλα αυτά τα χρόνια που είσαι στον χώρο του θεάματος; Οχι. Δεν έχω δεχτεί καμία σεξουαλική παρενόχληση από τον κόσμο της Τέχνης και του θεάματος. Τα δικά μου προβλήματα ήταν γνωστά ευρέως τα τελευταία 15 χρόνια. Ο,τι είχα να πω είχα το θάρρος και το είπα εκείνη τη στιγμή που μου συνέβαινε. Αυτή τη στιγμή πολλά έχουν ξεπεραστεί και εγώ κάνω τις δικές μου προσπάθειες, με όποιον τρόπο μπορώ, να σταθώ δυνατή και ανεξάρτητη στα πόδια μου.







