Θεοφάνους για Βανδή : ” Για κάποιον λόγο ολοκληρώθηκε η συνεργασία ” !!!

Όπως είδαμε χθες και με αφορμή την έναρξη των παραστάσεων ” Πολλά τραγούδια ακόμα ” ο Γιώργος Θεοφάνους παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό μας και αναφέρθηκε στο ότι έχει μετανιώσει για πράγματα που έχει κάνει στο παρελθόν , για την αυστηρή του κριτική σε παίκτες αλλά αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Στα πρώτα χρόνια μου στην τηλεόραση διαχειρίστηκα κάποια πράγματα λάθος. Και τώρα, βλέποντας τα βίντεο που μου βάζουν στο youtube τα πιτσιρίκια μου και σκέφτομαι “καλά, τι είπες στον άνθρωπο, γιατί το είπες με αυτόν τον τρόπο”. Βεβαίως και έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω πει. Μπορείς να πεις το ίδιο πράγμα με άλλον τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στη χρήση του τραγουδιού «Φεγγάρι μου» σε πασχαλινή διαφήμιση εταιρείας χωρίς την άδειά του, ο ίδιος αρκέστηκε να πει: «Απέφυγα να τοποθετηθώ για το Φεγγάρι μου γιατί δε θέλω να το συζητήσω. Κι έτσι όπως είμαστε εδώ, με αυτούς τους ανθρώπους δεν έχει θέση αυτό το πράγμα».

Αναφερόμενος στο τέλος της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Θεοφάνους εξήγησε: «Γράφτηκαν παραπάνω από πέντε τραγούδια για την Δέσποινα Βανδή. Απλά για κάποιον λόγο αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί αυτή η συνεργασία με το single για τα πέντε τραγούδια.

Το άκουσα το καινούριο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, αλλά μην με βάζετε να κάνω κριτική τώρα σε αυτό. Δεν είναι σωστό».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ