” Η Ελευθερία Ελευθερίου βρήκε άλλον , Μάριε ” την πάτησες ” ” !!!

Όπως είδαμε χθες η κάμερα του Super Κατερίνα συνάντησε τον Τριαντάφυλλο ο οποίος και ρωτήθηκε για όσα είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για τον Μάριο Πρίαμο μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Πολύ καλά έκανε και είπε η Ελευθερία πως έβαλε τελεία στη σχέση με τον Μάριο, το ξέρω και γω αυτό. Επίσης, το έχω πει, η Ελευθερία είναι ένα πολύ καλό παιδί και καλή ψυχούλα και συγχωρεί και τα λοιπά. Από εκεί και πέρα για τα ερωτικά τους, τι να κάνω εγώ ρε παιδιά; Και στα ερωτικά τους εγώ θα είμαι μέσα;», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Και συνέχισε, αποκαλύπτοντας ότι η τραγουδίστρια έχει βρει νέο σύντροφο μετά τον Μάριο Πρίαμο: «Κλασική Ελευθερία Ελευθερίου, τι να κάνουμε τώρα. Έτσι την αγαπάμε. Αγάπα, λέει, τους φίλους σου με τα ελαττώματα τους. Η Ελευθερία βρήκε άλλον, Μάριε την πάτησες! Η Ελευθερία βρήκε άλλον, η Ελευθερία είναι νούμερο ένα, παιδιά, τέλος».

«Είναι μια τόσο όμορφη κοπέλα, πολύ καλό παιδί οπότε γιατί να μην βρει άλλον; Ξέρουμε ότι και με τον Μάριο δεν είχε και κάτι τώρα. Αφού δεν είχε, τελείωσε. Μου μιλάει, μου λέει κάποια πράγματα και η κοπέλα είναι μια χαρά»,

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ