Νίκος Κουρής : ” Ήρθε όλο το συνεργείο , με φιλούσαν , έγινα λίγο ” ήρωας ” !!!

Όπως είδαμε το βράδυ της Τρίτης καλεσμένος στο The 2 night show βρέθηκε ο Νίκος Κουρής ο οποίος και αναφέρθηκε στους ρόλους που έχει παίξει αλλά και στη νέα σειρά IQ 160 που πρωταγωνιστεί με τη Σμαράγδα Καρύδη .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

Υπάρχει μια ιστορία με την εξουσία. Έχω άλλοθι με τους ρόλους και διοχετεύομαι. Είναι δύσκολο να εμπνεύσεις ανθρώπους και για αυτό ο Παπανδρέου είναι ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου. Ο Ανδρέας Παπανδρέου ενέπνευσε πολλούς. Έβλεπα τον Λεωνίδα Κύρκο σε ένα ντοκιμαντέρ και έκλαιγα με το ήθος, με το επίπεδο του λόγου και της φιλοσοφίας του. Για τον τρόπο που μιλούσε αρνητικά για τον Παπανδρέου αλλά πάντα με σεβασμό. Ήταν ένας άλλος πολιτικός λόγος και ήταν πιο πειστικοί σε σχέση με τώρα. Πλέον είναι πράγματα καθόλου πειστικά, ούτε καν ψέματα γιατί καμιά φορά τα ψέματα ακούγονται και αληθινά. Η πλάνη είναι πολύ βασικό συστατικό της ελπίδας. Αν δεν πιστεύεις έστω και στα ψέματα, δεν έχεις ορίζοντα” είπε ο ηθοποιός με αφορμή τους ρόλους που επιλέγει, οι οποίοι αφορούν πολλές φορές στρατιωτικούς ή αστυνομικούς.

Στην συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία του με την Σμαράγδα Καρύδη και τον ρόλο του στο “IQ 160”.

“Με την Σμαράγδα είναι μια ευτυχία να είσαι μαζί της και στη δουλειά. Την λατρεύω, είναι χαρά Θεού. Είναι ένας άνθρωπος γενναιόδωρος και αληθινά σπάνιος” είπε ο ίδιος για την συνάδελφό του ενώ αποκάλυψε ένα περιστατικό από τα γυρίσματα της σειράς λέγοντας: “Στο “IQ160” κάναμε ένα γύρισμα με ένα αυτοκίνητο που καιγόταν αλήθεια και τη δεύτερη φορά όταν πλησίασα επειδή είχε ανεβάσει θερμοκρασία, έγινε έκρηξη και “καψαλίστηκα”. Ήρθε όλο το συνεργείο, με φιλούσαν, έγινα λίγο “ήρωας”“.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ