Πολύ δύσκολες ώρες για τον Πασχάλη Τερζή: «Ζει το δράμα του κι εγώ θέλω να…» !!!

Αρκετά δύσκολες ώρες δείχνει να περνά ο Πασχάλης Τερζής, σύμφωνα με αποκάλυψη συναδέλφου του, παρότι ο ίδιος συγκίνησε με την παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή.Ο Ζαφείρης Μελάς σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν ρωτήθηκε για τον Πασχάλη Τερζή και αν σήμερα έχουν κάποια επικοινωνία.

Το άγνωστο δράμα του Πασχάλη Τερζή

Τους νέους καλλιτέχνες που βγαίνουν από τηλεοπτικά προγράμματα πώς τους βλέπετε;

«Όλα τα παιδιά ψάχνουν την τύχη τους. Καλά κάνουν, γιατί προσπαθούν να ξεκινήσουν από κάπου. Μακάρι να πάνε μπροστά», δήλωσε ο Ζαφείρης Μελάς.

Απωθημένα έχετε;

«Όχι δεν είμαι από αυτούς. Πάντα λέω ευχαριστώ στον Θεό που έφτασα εδώ που έφτασα και μου δόθηκαν όσα μου δόθηκαν».

Η συνεργασία σας με τον Γιάννη Πάριο πώς ήταν;

«Ήταν άψογη. Ο Γιάννης Πάριος, εκτός από καλλιτέχνης, είναι και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Τον σέβομαι και είναι φίλος μου».

Με τον Πασχάλη Τερζή έχετε επαφή;

«Μιλάμε κάπου κάπου αλλά δεν είμαστε πολύ κοντά. Ζει το δράμα του και δεν θέλω να τον ενοχλώ. Είμαστε φίλοι και μέχρι εκεί».

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ