Τόλης Παπαδημητρίου για την αυπνία : ” Mπορεί να κοιμηθώ μια μέρα 2-3 ώρες , μικρός πάθαινα υπνική παράλυση ”!!!

Όπως είδαμε χθες στο ”Όλα για τη ζωή μας ” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη θέμα ήταν η αυπνία και καλεσμένος βρέθηκε ο ηθοποιός Τόλης Παπαδημητρίου ο οποίος και αναφέρθηκε στο θέμα του με την αυπνία και στο τι αντιμετωπίζει από την εφηβεία .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Είναι δύσκολο όταν δεν κοιμάσαι. Εγώ εδώ και πολλά χρόνια κοιμάμαι περίεργα. Μπορεί να κοιμηθώ μία μέρα 2-3 ώρες, μετά να κοιμηθώ λίγο το μεσημέρι και να μείνω ξύπνιος όλο το βράδυ. Μερικές φορές επηρεάζει την παραγωγικότητά μου και άλλες όχι. Η αϋπνία μου προκαλεί κούραση και εκνευρισμό.

Μικρός δεν κοιμόμουν εύκολα, ειδικά από την εφηβεία και μετά ακολούθησαν και η σχολή, η δουλειά και το γράψιμο και πήγε έτσι. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να το φτιάξω γιατί από την στιγμή που αναλαμβάνω πολλές δουλειές, θα δεχτώ και αυτή την αϋπνία.

Είμαι σε μία ηλικία που σκέφτομαι πως τώρα πρέπει να δουλέψω. Θα ήθελα να μπω σε ένα πρόγραμμα ύπνου γιατί έχω δει πως είμαι πιο παραγωγικός όταν κοιμάμαι καλά»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Τόλης Παπαδημητρίου παραδέχτηκε, πως όταν ήταν μικρός πάθαινε συχνά υπνική παράλυση, ενώ αποκάλυψε πως βλέπει πολύ συχνά εφιάλτες.

Σύμφωνα με την ειδικό, υπνική παράλυση είναι όταν κάποιος ξυπνάει και έχει την αίσθηση πως δεν μπορεί να κουνήσει το σώμα του καθόλου ενώ έχει την αίσθηση πως είναι ξύπνιος. Επιπλέον, μπορεί να επιδεινωθεί από την έλλειψη ύπνου και τα μη σταθερά ωράρια.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ