Eλίνα Παπίλα : ” Mε στεναχώρησε που δεν μου έδωσαν χρόνο. Μην είστε αυστηροί από το πρώτο δευτερόλεπτο ” !!!

Όπως είδαμε Δευτέρα του Πάσχα καλεσμένη στο The 2 night show με το Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Ελίνα Παπίλα η οποία και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τη νέα της εκπομπή ” Είμαστε μαζί ”. Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

Αν επηρεαζόμουν στη ζωή μου δεν θα έκανα τίποτα στη ζωή μου. Έδωσα πανελλήνιες στα 35 μου, πήρα πτυχίο στα 40 μου και μου έλεγαν ότι είμαι “μεγάλη”. Για την επίθεση που δέχτηκα την περίμενα πιο ήπια, όχι τόσο έντονη. Δεν βρέθηκα ποτέ σε θέση άμυνας. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του όπως πιστεύει ο καθένας. Δεν έχω πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Το έναυσμα ίσως ήταν το γεγονός ότι δεν ξέρω” είπε αρχικά η ίδια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Στην συνέχεια ανέφερε: Και πέρυσι που μπήκα στην τηλεόραση, τέτοια κριτική δεν είχα δεχτεί. Σε όλες τις δουλειές υπάρχει κριτική. Αυτό που άκουσα ήταν το “Η Ελίνα ήταν καλή αλλά το πρότζεκτ παλιακό”. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στην τηλεοπτική μου παρουσία, βλέπω λάθη. Σε κάποια σημεία μου έχω αρέσει. Όταν λένε ότι εγώ είμαι καλή αλλά η εκπομπή δεν είναι, για εμένα είναι το ίδιο. Δεν με κάνει χαρούμενη. Σκεφτόμουν πως και το Champions League να σήκωνα, δεν θα γλίτωνα από την κριτική“.

Παράλληλα, η Ελίνα Παπίλα απάντησε και στο γιατί είπε το “ναι” σε αυτή την πρόταση: “Με στεναχώρησε που δεν μου έδωσαν χρόνο. Δηλαδή μην είστε αυστηροί από το πρώτο δευτερόλεπτο. Λαμβάνω πολλά μηνύματα θετικά από τον κόσμο. Αλλά αυτό είναι και λίγο ουτοπικό γιατί μου τα στέλνουν άτομα που με ακολουθούν. Ίσως είμαι παραπάνω ρομαντική με την τηλεόραση. Όταν μου έγινε η πρόταση ένιωσα ότι ήθελα να συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους. Το φοβήθηκα και ακόμα το φοβάμαι. Στη σειρά προτεραιότητάς μου ήταν οι άνθρωποι που γνώρισα, μετά η πρόταση που μου έκανε το ΑΝΤ1 και μετά για το εάν θα πάει καλά. Εάν έβαλα αυτή τη σειρά προτεραιότητας και μου στερήσει τη θέση μου στην τηλεόραση, δεν πειράζει“.

Τέλος, μίλησε και για την συνεργασία της με την Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία τελικά δεν προέκυψε αποκαλύπτοντας ότι είχε γίνει κάποιο ραντεβού αλλά επειδή δεν της άρεσε το concept δεν προχώρησε σε συνεργασία ενώ αργότερα το κανάλι την κάλεσε σε δεύτερο ραντεβού προτείνοντάς της την εκπομπή “Είμαστε μαζί”, την οποία και τελικά δέχτηκε.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ