Αυτός θα είναι ο μισθός της Εύας Καϊλή όταν αποφυλακιστεί !!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις δεσμίδες χρημάτων που βρέθηκαν στο σπίτι της Καϊλή, βρέθηκαν τα αποτυπώματα των Τζόρτζι και Παντσέρι.
Θέμα χρόνου είναι να βγει από τη φυλακή η Εύα Καϊλή, μετά από 4 μήνες κράτησης σε σωφρονιστικό κατάστημα στο Βέλγιο για το σκάνδαλο Qatargate.

Η πρώην αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου αφέθηκε ελεύθερη με βραχιολάκι, το οποίο είναι και η αιτία που καθυστερεί η έξοδός της από τις φυλακές.

Μόλις η Εύα Καϊλή βγει από τη φυλακή, θα ασκεί τα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα από το σπίτι. Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ότι εκτός από τον μισθό της ως ευρωβουλευτή ανέρχεται σε περίπου 7.000 ευρώ, θα λαμβάνει και το -κομμένο επειδή δε θα παρίσταται- επίδομα της Ολομέλειας όπως λέγεται, το οποίο ανέρχεται σε περίπου 2.500 ευρώ. Σύνολο δηλαδή 9.500 ευρώ.

Αποτυπώματα Τζόρτζι και Παντσέρι στις δεσμίδες
Όπως αποκάλυψε νωρίτερα σήμερα ο εκ των δικηγόρων της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της, δεν υπάρχουν τα δακτυλικά της αποτυπώματα.

Όπως αποκαλύπτει το Star, στις δεσμίδες των χρημάτων εντοπίστηκαν τα αποτυπώματα δύο άλλων κατηγορουμένων για την υπόθεση του Qatargate, του συντρόφου της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, και του φερόμενου ως «εγκέφαλου» του κυκλώματος, Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι.

υμμένο»
Η πληροφορία αυτή δεν είχε αναφερθεί από τις βελγικές Αρχές και χρειάστηκε βαθιά μελέτη της δικογραφίας προκειμένου να εντοπιστεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτή ήταν η λεπτομέρεια που οδήγησε τον Μισέλ Κλεζ να υπογράψει τελικά την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή.

Πηγή in.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ