” Με κυνηγάει ακόμα η κριτική του Γιώργου Θεοφάνους , μου είχε πει ότι δεν κάνω για σόλο ” !!!

Όπως έχουμε δει ο Γιώργος Θεοφάνους έχει βρεθεί στο στόχαστρο παικτών του ΧFactor για τα σχόλια που τους είχε κάνει .Έτσι λοιπόν μετά την Ήβη Αδάμου ο Νικόλας Ραπτάκης ο οποίος χθες βρέθηκε στο ” Ποιος είναι πρωινιάτικα ” σχολίασε τον Γιώργο Θεοφάνους λέγοντας τα εξής
“Με κυνηγάει ακόμα η κριτική του Γιώργου Θεοφάνους στο . Έχω κάνει report για να κατέβει το βίντεο από το YouTube για να σταματήσει αυτό το πράγμα, αλλά εντάξει, είναι ωραία ανάμνηση. Μου είχε πει ότι δεν κάνω για σόλο. Ήμουν 18-19 χρονών τότε και δεν είχα καταλάβει πώς γίνεται η τηλεόραση. Πιστεύω ότι κάποιος του είπε “τσίγκλησέ τον” γιατί μετά μου έλεγε άλλα, ότι είμαι φανταστικός κλπ. Δεν παρεξηγώ τίποτα και τώρα μια χαρά σχέση έχουμε”

Μάλιστα, τόνισε ότι: “Εγώ τότε είχα πάει τυχαία στην οντισιόν. Είχε περάσει ένας κολλητός μου και είχα πάει να του κάνω παρέα και μου είπαν “μπες””

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ