” Oφείλω την τηλεοπτική μου καριέρα στον Γιάννη Μπέζο ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο παραχώρησε ο Τάσος Γιαννόπουλος ο οποίος και αναφέρθηκε στην εποχή που έπαιζε στο ” Ευτυχισμένοι Μαζί ” . Πιο συγκεκριμένα είπε

Να σας πω την αλήθεια, όχι. Δεν έχει κανένα νόημα κάτι τέτοιο. Δεν θα προσέφερε κάτι μια επάνοδός της. Καλό είναι μια σειρά να ολοκληρώνεται πάνω στην τρομερή επιτυχία της. Πάνω στην κορύφωσή της“.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ο Τάσος Γιαννόπουλος δήλωσε με άνεση ότι οφείλει όλη την τηλεοπτική του καριέρα στον Γιάννη Μπέζο,δίπλα στον οποίο έλαμψε ως “Μάκης Κοτσάμπασης”: “Βεβαίως μπορώ να το πω αυτό με απόλυτη σιγουριά και χαρά. Με τον Γιάννη Μπέζο ξαναπαίξαμε μαζί στην τηλεόραση 3 χρόνια αργότερα, στο σίριαλ “Κλινική Περίπτωση” και συνεργαζόμαστε τακτικά και στο θέατρο. Υπάρχει μια πολύ ωραία σχέση και επαγγελματική και φιλική, ένας σεβασμός, μια εκτίμηση. Ο Γιάννης δεν είναι καθόλου δύσκολος άνθρωπος. Είναι απόλυτος επαγγελματίας, θέλει τα πράγματα στη δουλειά να γίνονται σωστά. Όταν όμως τελειώνει η δουλειά, είναι πρώτος στην πλάκα. Είναι από τους λίγους ανθρώπους σ’ αυτόν τον χώρο που είναι καίριος, τίμιος και έντιμος και τιμάει το λόγο του“.


Ο Τάσος Γιαννόπουλος δεν πρόλαβε, όπως ο ίδιος μοιράστηκε τις υψηλές αμοιβές της τηλεόρασης: “Όχι, δεν τις πρόλαβα. Όταν έπαιζα στο “Ευτυχισμένοι μαζί”, ήταν οι τελευταίες καλές από οικονομική άποψη χρονιές, αλλά δεν είχα μεγάλο κασέ“.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ