Χριστίνα Μπόμπα : ” Όταν πρωτογέννησα και είχα δύο μωρά στο σπίτι , για δύο μήνες ήμουν σαν ζόμπι…” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα στη Χριστιάνα Αριστοτέλους η οποία και αναφέρθηκε στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της αλλά και στην εμπειρία της ως μαμά με δυο μωρά στο σπίτι . Πιο συγκεκριμένα είπε

Τον πρώτο 1 με 1,5 χρόνο είχα αφοσιωθεί πάρα πολύ στις μικρές, δεν έκανα πράγματα, δεν δούλευα πολύ. Τώρα εδώ και περίπου 4 μήνες έχω ξεκινήσει να φεύγω κανονικά για 8 ώρες και όλα τα άλλα είναι μπέμπες, μπέμπες.”

Όταν γέννησα για μένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, όπως για κάθε γυναίκα. Άλλαξε όλη μου η ταυτότητα. Εκτός ότι ήρθε όλη αυτή η καταιγιστική αγάπη προς τις μικρές, αγάπησα και τον εαυτό μου περισσότερο. Άκουγα το κορμί μου, δεν πλακώθηκα στις γυμναστικές και στις δίαιτες όταν θήλαζα ή λίγο πιο μετά.”

Όταν πρωτογέννησα και είχα δύο μωρά στο σπίτι και έπρεπε και ήθελα να τα θηλάσω, δεν κοιμόμουν ποτέ και έκλαιγαν μαζί ταυτόχρονα και δεν ήξερα ποια να θηλάσω πρώτα. Εκεί έχασα εντελώς το μυαλό μου και για δύο μήνες ήμουν σαν ζόμπι. Μεγάλο ρόλο για να βρω ξανά τον εαυτό μου έπαιξε και ο Σάκης, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Εκείνο το διάστημα παραγκωνίστηκε τελείως και παρόλα αυτά ήταν βράχος δίπλα μου.”

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ