Όπως είδαμε χθες καλεσμένη στο ” Ποιος είναι πρωινιάτικα ” βρέθηκε η Κατερίνα Στικούδη η οποία και αναφέρθηκε στη σχέση της με τον σύζυγο της μετά τον ερχομό του γιου της αλλά και στα κιλά της .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
«Με τον ερχομό του Βύρωνα ήρθαν όλα τούμπα αλλά υπάρχει κάτι μαγικό που σε συνδέει πια και επειδή εγώ είμαι πολύ ερωτευμένη το έχω χάσει το μυαλό μου. Βλέπω δύο ίδιους ανθρώπους, έναν μεγάλο και μικρό», ήταν τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Στικούδη.
Η παρουσιάστρια υποστήριξε ακόμα ότι το ζευγάρι πρέπει να βρίσκει τις ισορροπίες του μετά τον ερχομό ενός παιδιού και να αφιερώνει χρόνο και στη σχέση του:
«Εγώ θεωρώ ότι όταν και οι δύο γονείς είναι συνειδητά εκεί στον ερχομό ενός παιδιού, όταν κουράζεται ο ένας βοηθάει ο άλλος, υπάρχει μια ωραία συνεννόηση, μια ωραία επικοινωνία. Αλλά όταν τα βράδια ξυπνάς και μετά δεν μπορείς να ξανακοιμηθείς, μπορείς να το εκμεταλλευτείς, να περάσεις πολύ ωραία με τον σύντροφό σου.
Πρέπει οποιαδήποτε στιγμή μας δίνεται η ευκαιρία, όσο περίεργο και αν σας φαίνεται αυτό, και κουρασμένοι να ήμασταν ειδικά στην αρχή, προσπαθούσαμε να περνάμε καλά οι δυο μας μέχρι να ξαναξυπνήσει».
Και κατέληξε: «Σίγουρα οι πρώτοι μήνες είναι απαιτητικοί μετά τη γέννηση ενός παιδιού και θέλεις να είσαι δίπλα του, πρέπει όμως να υπάρχει σωστοί συνεννόηση και με τον πατέρα».







