«Ξεσπάθωσε» η Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν ήμουν δημοσιογράφος τόσα χρόνια για να…» !!!

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι πλέον εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με την ίδια να αναφέρεται στα χρόνια της ως δημοσιογράφος και να απαντά σε δηλώσεις που είχαν συζητηθεί, ακόμη και από συναδέλφους της.Μιλώντας στο «Καλύτερα δε γίνεται», αναφέρθηκε σε βίντεο που ανέσυραν χρήστες του διαδικτύου με παλιότερες δηλώσεις της στις οποίες απέκλειε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική.

Η απάντησή της για όσα έλεγε ως δημοσιογράφος
«Ήταν η εποχή που είχα φύγει από την πρωινή ζώνη. Είχα πει ότι δεν θα ξανακάνω ποτέ και είχα σκοπό να αποτραβηχτώ και από τη δημοσιογραφία. Μετά, ήρθαν τα πάνω κάτω, άλλαξε όλη μου η ζωή και ξαναγύρισα στα δελτία ειδήσεων», τόνισε και συνέχισε: «Εκείνο το βίντεο το χρησιμοποίησαν κάποιοι για να στοχεύσουν. Σίγουρα προβλημάτισε πολλούς. Τους προβληματισμούς όσων το είδαν τους σέβομαι και τους συμμερίζομαι.

Αυτό που θέλω να γίνει ξεκάθαρο είναι ότι έκανα τις δηλώσεις εκείνες γιατί τις πίστευα σε εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν είχα καμία πρόθεση να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο στη ζωή μου τότε κι έκανα μια δήλωση. Δεν είχα ποτέ την πρόθεση και δεν στόχευα σε αυτό. Γι αυτό και όταν ήρθε η ξαφνική πρόσκληση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, εκεί μπήκα σε μια εσωτερική αναζήτηση. Ήμουν πολύ αληθινή τότε και εξακολουθώ να είμαι και σήμερα. Υπηρέτησα τη δημοσιογραφία με έναν αντικειμενικό τρόπο και ήμουν πολύ αληθινή στους τηλεθεατές. Δεν δούλεψα ποτέ στη δημοσιογραφία για να την εξαργυρώσω με μια θέση στην πολιτική».

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ