«Λύγισε» η Bάσω Λασκαράκη: «Γιατί Θεέ μου να με βρει αυτό…» !!!

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για το παιδί της, τον χωρισμό από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και τον σύζυγό της και σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο. Με την ευκαιρία δείτε πόσο ύψος έχει η γνωστή ηθοποιός.Η Βάσω Λασκαράκη άνοιξε την καρδιά της στη Δέσποινα Καμπούρη και μίλησε όλους και για όλα. Η ηθοποιός δηλώνει πολύ χαρούμενη καθώς όλα είναι πολύ καλά και «τακτοποιημένα στη ζωή της». Ως μητέρα αναφέρει πως έχει πολλές ενοχές και προσπαθεί να κάνει τις δουλειές της όταν η κόρη της είναι με τον μπαμπά της.«Μου έχει λείψει η κόρη μου όταν είναι στον μπαμπά της. Ποτέ δεν θα της το πω όμως γιατί έτσι δημιουργούνται ενοχές στο παιδί» δηλώνει και σημειώνει πως τα παιδιά σε ένα διαζύγιο δεν είναι αντικείμενα διεκδίκησης ή εκδίκησης.

«Ένα διαζύγιο ποτέ δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. Υπάρχει μεγάλος δρόμος μέχρι να αρχίσουν να εξομαλύνονται οι καταστάσεις» εξηγεί και προσθέτει πως το μεγαλύτερο κέρδος σε ένα διαζύγιο είναι να καταφέρει το πρώην ζευγάρι να μεγαλώνει το παιδί σωστά και ωραία.

Η ηθοποιός αποκαλύπτει πως κάνει χρόνια ψυχοθεραπεία όχι μόνο για εκείνη αλλά και την οικογένεια και το παιδί της.

Όπως λέει ένας από τους φόβους της είναι «μην τα κάνει μαντάρα» ως μητέρα.

«Μια μέρα στο αμάξι η Εύα μου είπε ότι μπορεί να γίνει ηθοποιός. Μέσα μου είπα “Γιατί Θεέ μου να με βρει και αυτό”» περιγράφει.

Φέτος η ηθοποιός ερμηνεύει τον ρόλο της Μαίρης, στην νέα κωμική σειρά του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ