«Χαστούκι» για τον Γιώργο Νταλάρα – «Είναι φτιαχτός, δεν έχει…» !!!

Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 ο Στέλιος Καζαντζίδης ακούει νέους τραγουδιστές για να τους εντάξει στο δυναμικό της δισκογραφικής του εταιρίας, της Standard. Από τα γραφεία της οδού Ζήνωνος στην Ομόνοια περνά και ο νεαρός γιος του ρεμπέτη Λουκά Νταράλα για ακρόαση. Με την ευκαιρία, δείτε τον διάσημο γαμπρό του Γιώργου Νταλάρα.Όταν τον ακούει ο Στέλιος να τραγουδά το “Πέλαγος” του Μάνου Χατζιδάκι, τον απορρίπτει λέγοντάς του: “Δεν είσαι έτοιμος ακόμα. Η φωνή σου χρειάζεται να μεστώσει”.

Ανάμεσα στους μουσικούς των ακροάσεων είναι και ο Χρήστος Νικολόπουλος που σπεύδει να πιάσει τον Νταλάρα στο διάδρομο και να τον εμψυχώσει. “Είσαι νέος ακόμα, μην απογοητεύεσαι. Υπάρχουν άλλωστε τόσες δισκογραφικές εταιρίες. Κάποιος άλλος θα ενδιαφερθεί για σένα”. Πράγματι ένα χρόνο αργότερα ο Νταλάρας υπογράφει συμβόλαιο με την Minos.

Έρχονται και οι πρώτες επιτυχίες. Λίγο αργότερα τηλεφωνεί στον Νικολόπουλο και του προτείνει να τον πάρει μαζί του στα Παλιά Δειλινά. Μια μεγάλη καλλιτεχνική φιλία γεννιέται. Ο Νικολόπουλος παραδέχτηκε πάντως σε συνέντευξή του στον Κώστα Μπαλαχούτη πως σε εκείνη την πρώτη ακρόαση η φωνή του Νταλάρα ήταν άγουρη και ανώριμη. Ομολόγησε επίσης πως εκείνα τα πρώτα χρόνια ο Γιώργος Νταλάρας έβαζε πολύ Καζαντζίδη στο ρεπερτόριό του.

Ο ίδιος ο Γιώργος Νταλάρας είχε παραδεχτεί πως ο Καζαντζίδης ήταν ο αγαπημένος. Κι ας τον πλήγωσε κάποτε με την απόρριψή του.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ