«Βόμβα» από Πέτρο Φιλιππίδη: «Πέρασα βαριά κατάθλιψη – Έχω υπάρξει ταλαντούχος, εργατικός…» !!!

Πολύ πριν βρεθεί κατηγορούμενος για δύο απόπειρες και έναν βιασμό ο Πέτρος Φιλιππίδης σε συνέντευξή του στο «ΕΓΩ WEEKLY!» είχε ρίξει «βόμβα», αποκαλύπτοντας ότι είχε περάσει βαριά κατάθλιψη και τονίζοντας πως δεν ήταν τυχερός, αλλά εργατικός και ταλαντούχος. Για τις δηλώσεις του συναδέλφου του Γιάννη Μπέζου ότι δεν του αρέσει οι θαυμαστές να είναι διαχυτικοί μαζί τους, αλλά προτιμά να τους κρατά σε απόσταση, ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε σχολιάσει: «Καταλαβαίνω απόλυτα τον Γιάννη. Είναι δικαίωμά του να διαχειρίζεται τον εαυτό του όπως θέλει. Γιατί να του το στερήσουμε;» ενώ στην ερώτηση αν έχει υπάρξει τυχερός στην πορεία του τόνισε:


«Όχι. Έχω υπάρξει ταλαντούχος, εργατικός, πεισματάρης, υπομονετικός, στοχοπροσηλωμένος».

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει μάλιστα και για μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του, όταν βίωσε την κατάθλιψη: «Ναι, βαριά κατάθλιψη, Κράτησε περίπου έναν χρόνο. Δε θυμάμαι το λόγο. Ήταν όμως μία μαύρη περίοδος. Είναι καλό η μνήμη σου να λειτουργεί επιλεκτικά στο ποια κακά πρέπει να κρατήσει και ποια πρέπει να απορρίψει».

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ