«Βόμβα» από την Μαρίνα Πατούλη: «Δεν με φλερτάρουν οι άνδρες – Εγώ θέλω… Αλλά δεν…» (Video) !!!

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε πριν λίγο καιρό καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και συνομίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα. Μέσα από μια καθηλωτική συνέντευξη αποκάλυψε την δραστηριότητα της με τα κοινά αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Μεταξύ άλλων και για την υποψηφιότητά της στον δήμο Πέυκης.

«Είμαι μόνη μου αυτήν την περίοδο, όμως με γεμίζει τόσο πολύ η δραστηριοποίηση με τα κοινά, όσο κι αν ακούγεται περίεργο… Γεμίζει τόσο πολύ τη ψυχή μου αυτή η έννοια και η διαδικασία της προσφοράς γεμίζει την ψυχή μου. Αυτός είναι ένας καλός σύντροφος επί της παρούσης. Δεν με φλερτάρουν οι άνδρες ιδιαίτερα. Με φοβούνται… Ίσως δείχνω πιο απρόσιτη, ίσως επειδή είμαι δυναμική».

Στην πορεία ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε: «Δεν θα ‘θελες να βρεις έναν σύντροφο να περάσεις το άλλο μισό της ζωής σου;» με τη Μαρίνα Πατούλη να τον ρωτά το ίδιο.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ