Και όμως πραγματικά όλα αυτά είναι μόνο σενάρια! Η Έλενα Τσαβαλιά απαντά στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει με τον Μάρκο Σεφερλή. «Δεν έχω κινηθεί δικαστικά γιατί δεν μπορείς στην Ελλάδα να βρεις άκρη εύκολα. Πρέπει να περάσουν πάρα πολλά χρόνια, να κάνεις πάρα πολλά δικαστήρια – γιατί έχουμε κάνει για άλλο λόγο σε σχέση με το παιδί – να φας τουλάχιστον 5 χρόνια από τη ζωή σου, να τρέχεις στα δικαστήρια , να πληρώνεις και να μην βρίσκεις άκρη», είπε η ηθοποιός και συμπλήρωσε:
«Εμάς μας χωρίζουν από το 2010 και αυτό γιατί σταμάτησα να παίζω στο Δελφινάριο και πήγα διακοπές με το παιδί. Γιατί με το παιδί μέχρι τότε (ο Χάρης γεννήθηκε το 2004) , μέχρι το 2010 δεν είχαμε πάει ποτέ διακοπές. Και λέω τότε στον Μάρκο κάποια στιγμή: ‘Εμείς δεν έχουμε έχουμε δει ποτέ το παιδί να κάνει μια βουτιά! Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Πρέπει κάποιος αφού δεν μπορούμε και οι δύο, ένας από τους δύο να είναι δίπλα του’.
Έτσι ξεκίνησαν οι διακοπές για εμένα. Απορώ με όλους αυτούς τους ανθρώπους που κατά καιρούς γράφουν και λένε, δεν έχουν βαρεθεί να είναι ανακριβείς και αναληθείς;» Παράλληλα, δείτε εδώ την πρώην γυναίκα του Μάρκου Σεφερλή.
Πηγή athensmagazine.gr







