Μίλτος Τέντογλου για Τέμπη : ” Nτρέπομαι και να μιλήσω ” !!!

Με ανάμεικτα συναισθήματα, εμφανίσθηκε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Μίλτος Τεντόγλου, λίγο μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε στον τελικό του άλματος εις μήκος, του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Αναφερόμενος στην τραγωδία στα Τέμπη, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στην οδύνη των συγγενών, δυσκολεύτηκε να μιλήσει: «Είναι τραγικό αυτό που έγινε. Ντρέπομαι να πω κάτι, αλήθεια. Το καλύτερο είναι αυτό που είπε ο Νυφαντόπουλος, ότι εμείς εδώ και αγωνιζόμαστε, αλλά κανείς δεν μπορεί κάτι για να απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Δεν ξέρω πού να αφιερώσω την νίκη».

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Έλληνες φίλαθλοι στο στάδιο, λέγοντας: «Ευχαριστώ πολύ όλους τους Έλληνες που βρέθηκαν στο στάδιο και δημιούργησαν φανταστική κερκίδα, όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους τους αθλητές. Το εκτιμώ πολύ».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος άλτης, που κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια σε ισάριθμα διαδοχικά πρωταθλήματα, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και χαίρομαι που το πέτυχα. Δεν ήμουν τόσο καλός, ήταν και το πρωϊνό ξύπνημα. Προσπάθησα για το καλύτερο και είχα ένα μεγάλο άλμα, αλλά άκυρο. Συνήθως πηδάω περισσότερο στο πρώτο άλμα κι εάν ήταν βραδυνός ο αγώνας θα έκανα σίγουρα 8.50 μέτρα. Δεν είμαι ανίκητος, στα ευρωπαϊκά, οκ είμαι, αλλά σήμερα θα μπορούσα να χάσω, γιατί δεν ήμουν ο καλός εαυτός μου. Έτσι είναι οι αγώνες. Τα φαβορί χάνουν και τα αουτσάιντερ, μπορεί να κάνουν κάτι καλό».

Τέλος, οριοθετώντας τους επόμενους στόχους, ο πρωταθλητής Ευρώπης, ήταν σαφής: «Το Πανελλήνιο ρεκόρ και το χρυσό μετάλλιο στην Βουδαπέστη».

Πηγή enikos.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ